Klussen

Wilt u gaan klussen in uw woning, dan kan dat altijd. Om verwarring te voorkomen kunt u ons het beste van tevoren wel op de hoogte stellen. Wij kunnen dan aangeven of u dit dan moet herstellen wanneer u de woning verlaat of dat het mag blijven.
Wel bent u zelf verantwoordelijk voor het onderhoud en herstel van datgene wat u zelf in de woning heeft geplaatst.

Ook wanneer u aanpassingen aan de woning wilt laten doen omdat u minder valide bent willen wij u verzoeken of u contact wilt opnemen hierover. De aanpassingen dient u wel door de gemeente (WMO) te laten uitvoeren.

Voor ingrijpende verbouwingen zoals het vervangen van een keuken, badkamer of het plaatsen van een dakkapel moet u wel altijd van te voren onze toestemming hebben. Wilt u een nieuwe badkamer of keuken omdat deze in uw huurwoning stuk of verouderd zijn, maar wilt u de kosten niet zelf betalen dan kunt u bij ons een vervangingsverzoek indienen. Beide kunt u aanvragen via het formulier op de pagina reparatieverzoek.

Voor het vervangingsverzoek zullen wij vervolgens kritisch kijken of uw verzoek gegrond is wij laten u dan weten of uw verzoek zal worden toegekend of afgewezen met de reden daarbij.

Hoe dien in een vervangingsverzoek in?

U kunt een vervangingsverzoek bij ons indienen via het formulier. Ook kunt u ons een mail sturen.